Adverteren

im-2013 juni

Het InfoMagazine Welgelegen wordt drie keer per jaar huis-aan-huis verspreid. Dit betekent dat de 6000 inwoners van Welgelegen kennis kunnen maken met uw product! Het IM wordt zeer goed gelezen en ook wordt het blad vaak bewaard en uitgeleend.

U bereikt dus met een advertentie minimaal 20 duizend mensen!

Advertententietarieven:

Verschijningsfrequentie: 3x per jaar.

Advertentie op standaard pagina:

Formaat 1/15 van A$ of logische combinatie. Tarief € 80,- voor 3 plaatsingen.

Advertentie voorin op binnenzijde van de omslag:

Kleurentarief per half A4: € 900,- voor 3 plaatsingen.

Kleurenadvertentie op achteromslag:

Kleurentarief per hele pagina € 2400,- voor 3 plaatsingen.

 

Adverteerders gaan een een contract aan voor een kalenderjaar en dit wordt stilzwijgend verlengd. Indien een adverteerder start nadat het eerste explaar van het IM al is uitgegeven dan krijgt deze een factuur van 2/3  of 1/3 van het jaartarief. In het volgende jaar krijgt men een factuur voor drie advertenties. Opzeggen kan een maand voor dat het nieuwe infomagazine uitkomt.

Voorbeeld: Als de adverteerder voor een heel jaar heeft betaald en deze zegt op voordat het tweede explaar uit is gekomen dan wordt 2/3 van de factuur gecrediteerd. Dit staat allemaal ook in de overeenkomst die de adverteerder met de Wijkraad aangaat.

Voor meer informatie en plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Yvonne Eshuis. Zij is naast bestuurslid ook verantwoordelijk voor de eindredactie en de acquisitie van het InfoMagazine Welgelegen. Haar telefoonnummer is 055-3668806. Mailen kunt het beste vanaf de contactpagina.

 

 

Share